A világ, melyben a különleges állatok élnek.

Nipper

Halló! Itt Buksi! Ott vagy gazdi? Avagy videótelefonálás a kutyáddal.

2018. november 14. - SnoopyInk

A modernizálás magával hoz néhány olyan elemet az emberek életébe, amivel nem mindenki tud azonosulni. Napról napra újabb hasznos és haszontalan kütyüt dobnak a piacra. Okos óra, okos otthon, okos tampon de van még okos sószóró is. Na már most. Mivel ez egy állatos blog, így ők sem maradnak ki a buliból ugyanis itt egy kütyü amivel videó telefonozhatsz kis kedvenceddel. Jó mi?

cmgycueh_2_1000x700.png

Had mutassam be nektek a PetChatz nevű eszközt. Ez egy a falra, fejmagasságban felszerelhető, kijelzővel és megannyi érzékelővel felszerelt étel adagoló. Bizony, az is van benn. Mert hát, hogy lehet kis kedvencünket rászoktatni a telefonbetyárkodásra a legkönnyebben? Hát persze, hogy egy kis hamival.

henrytotherescue.png

Nincs más dolgod mint felszerelni a falra, megtölteni hamival és már hívhatod is a kutyusod, hogy enyhíts a bűntudatodon mert elfelejtettél neki enni adni mikor elmentél dolgozni. :) Na de félre tréfával. Lehet, hogy nem rossz dolog mondjuk egy hosszú napnak a közepén kicsit beszélgetni kedvenc jószágunkkal. Lehet, hogy kutyusunk is jobban érzi magát kicsit ha lát és hallja a hangunk. A készülékhez létezik egy mobil alkalmazás amit le lehet tölteni a GooglePlay-en. A készülék két irányú, tehát kis kedvencünk is fel tud minket hívni ha netán egyedül érezné magát vagy meg éhezne. Wifi, Bluetooth megtalálható benne, továbbá hang és mozgásérzékelő funkció is van benne. Az, hogy kinek mennyire hasznos vagy haszontalan mindenki döntse el saját maga.

A bejegyzés trackback címe:

https://nipper.blog.hu/api/trackback/id/tr214370677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2018.11.15. 17:46:46

az en kutyam le se szar 2dimenzioban, nem erzekeli

SnoopyInk 2018.11.18. 18:47:55

@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Egyszer kipróbálnám ténylegesen működik-e. Van hasonló eszközzel tapasztalatod?

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2018.11.20. 20:06:33

@SnoopyInk: en sima videohivasra gondoltam okosteloval, gondolom ez se jobb annal, amikor azt irtam, hogy a kutyamat teljesen hidegen hagyja a videos megjelenesem, mutathatjak neki barmilyen kozelrol, meg pruttyoghetek neki barmit, semmi.

SnoopyInk 2018.11.21. 21:06:48

@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Mondjuk nagyon sokan nem lehetnek akiknek bevált ez a kütyü.A kutyák egyszerűen tojnak rá. Bár ahhoz is kell egyfajta elkötelezettség, hogy oda ülj és elkezd tanítani. De ahogy te is mondtad meg lehet ezt csinálni egyszerűbben egy okos telefonnal is. Ha meg van egyszerűbb megoldás akkor miért költenél hasonló dologra.
süti beállítások módosítása