A világ, melyben a különleges állatok élnek.

Nipper

Az ihlet

2018. október 04. - SnoopyInk

Üdv! Ő itt Csipesz. :)

csipesz.jpg

 

Egy talált kis nőstény cica. Nos a története röviden annyi, hogy a hegyen találtuk. :) Na nem egy bakancsos túrára kell itt gondolni az Alpok lábánál. Csupán annyi az egész, hogy itt Zalában ha "elmegyünk  a hegyre", akkor tulajdonképpen csak a pincesorra ugrunk ki. Na, hát ezen a bizonyos pincesoron találtunk erre a szépségre. Időbe telt míg megszokott és bízott bennünk annyira,hogy haza tudjuk vinni de azt hiszem mindenkinek megérte. Az állatorvos szerint jobban tettük, hogy haza hoztuk ugyanis mint kiderült Csipesz albínó és ezzel a rendellenességgel nem tudni meddig maradt volna életben a szabadban. Most nem veri az eső, nem fázik és a füle sem ég le neki. Biztonságban és jól érzi magát.  De nem csak neki volt új a helyzet, hanem nekünk is. Egy új taggal bővült a csordánk. :) Akkor még nem gondoltam, hogy ő fog engem inspirálni ennek a blognak az elkészítésében. Nos mára már Csipesz felnőtt és szép nagy cica lett belőle és már megint elfoglalja az ágyamban a helyem.:)

Ebben a blogban szeretnék minél több érdekes és különleges állatot bemutatni a világ különféle pontjairól. Lesz szó többek között az állatok gondozásáról, neveléséről és úgy általában magukról az állatokról.

Érezzétek jól magatok az oldalon. :)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nipper.blog.hu/api/trackback/id/tr4414282337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása