A világ, melyben a különleges állatok élnek.

Nipper

A szorongó kutya és egy macska története.

2019. március 21. - SnoopyInk

Ismét egy olyan történet került napvilágra, ami bizonyítja, hogy igen is vannak még jó dolgok a világban. 

posztkep6_3.jpg

A történet eleve jól indul, ugyanis egy menhelyi kutyusról szól aki gazdára talált Samantha Kreisler személyében. Mikor Samantha meglátta Ladyt már tudta, ő lesz az. A kutyusnak bőrbetegsége és egy odafigyelést igénylő emésztési problémája is volt, ami elriaszthatta volna leendő gazdáját de ő kitartott. Mikor haza vitte nem gondolta, hogy egy olyan nehézséggel is meg kell küzdenie amire nem is számított.

posztkep1_2.jpg

A kutyus szorongani kezdett. Mikor Samantha elment otthonról, Lady elkezdett ugatni, vonyítani és rendszeresen hányt. Többször észre vette, hogy Lady összebarátkozott a szomszéd, Bruce nevű cicájával és ekkor jött az ötlet. Miért ne kaphatna egy kutya egy macskát? 

posztkep7_2.jpg

Így aztán a befogadott cica, Kitty lett a legjobb barátja. Együtt játszanak, alszanak szinte elválaszthatatlanok lettek. A kutyát azóta mintha kicserélték volna. Jó látni, hogy a terápiás cica nem csak az embereknél hatásosak.

posztkep2_5.jpg

posztkep3_4.jpg

posztkep5_3.jpg

posztkep4_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nipper.blog.hu/api/trackback/id/tr6514707496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása