A világ, melyben a különleges állatok élnek.

Nipper

Hölgyek! Egy kis csiga masszázst?

2018. november 05. - SnoopyInk

Mindannyian tudjuk, hogy a nők mennyi mindent hajlandók elviselni annak érdekében, hogy bőrük szép és fiatalos maradjon. Tudjuk még azt is, hogy létezik egy ipar, ahol képesek bármit felhasználni, hogy kiszolgálják ezeket az igényeket. Ez pedig a szépség ipar. Van itt minden. Létezik birka méhlepénnyel való kezelés 190 fontért, kelet felé nézve pedig a madárürülék krém a menő. Hozzám mondjuk egy jó masszázs közelebb áll és ha kicsit jobban utána nézek azért találni masszázzsal kapcsolatos "perverziót" is. Lássuk is milyen egy csiga masszázs.

1.jpg

Abba most nem mennék bele, hogy honnan indult ki ez az őrület de arra kíváncsi lennék, hogy aki kitalálta az vajon kipróbálta-e? Nem valószínű, hogy megfogom tudni de azért beszélgetnék vele mégis mik voltak a körülmények mikor kitalálta a csiga masszázst.

Több országban is fellelhetők olyan szépség klinikák, ahol foglalkoznak csiga masszázzsal. Többek között Egyesült-Királyság, Dél-Amerika, Dél-Korea és persze az új és meglepő őrületek szülőhazájában Japánban is. Ahogy a videóban elmondják, 20 perces kezelés 50 fontba kerül az Egyesült-Királyságban. Ami magyar forintba átszámolva 18000 forintot jelent. Ami megéri, ha kedvesünk arcán a kezelés után a boldogságot látjuk nem pedig  megannyi szarka lábát.

csigamasszazs-01.jpg

Az eljárás amúgy nem bonyolult. A szalonba érkező vendégek kényelembe helyezik magukat majd a speciális személyzet az arcukra helyezi a csigákat. Az állatok percekig másznak a bőrön, miközben a nyálkás váladékuk az arcon marad. A személyzetnek annyi a dolga,hogy ha közel mennének az állatok az orrhoz, szájhoz vagy a szemekhez akkor elveszik onnan. Egyébként az arc többi részén nyugodtan mászhatnak a puhatestűek.

A  csiga masszázst otthon, kerti csigával ne próbálja ki senki mert erre azok a csigák nem alkalmasak! A kezeléshez speciális állatokat használnak, amiket biozöldséggel és gyümölccsel etetnek.

A kezelésben részt vett csigákat ezek után eltávolítják fajtársaiktól és karanténba helyezik őket 4 napra. Ezzel is megelőzve a kereszt szennyeződések elterjedését. A kezelés egyébként hatásosnak bizonyult a ránctalanítás mellett pattanásos és gyulladt bőr kezelésére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://nipper.blog.hu/api/trackback/id/tr414340379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása