A világ, melyben a különleges állatok élnek.

Nipper

Politikai uszítás vagy gondatlanság?

Szórólap okozta 7 fióka halálát.

2019. május 28. - SnoopyInk

A napokban posztoltak ki az egyik Facebook csoportban egy bejegyzést, miszerint egy szórólappal 7 kismadarat öltek meg annak ellenére, hogy a postaládára ki volt írva ott madarak fészkelnek és nem kérnek újságot vagy hirdetést. Erről szeretném kicsit kifejteni a véleményem.

kep2.jpg

Két dolog miatt kaptam fel a fejem a hír láttán. Az egyik az, hogy nagyon nem szeretem a politikát, a másik pedig, hogy nagyon szeretem az állatokat. Azért írom ezt így mert nagyon sok hírportálon úgy volt már a cikk címében tálalva a dolog, hogy egy bizonyos párt szórólapja okozta a halálesetet. Ami igaz is de ami nem mindegy az az, hogy milyen összefüggésben írják ezt le. Mellékesen megjegyzem, hogy az a bizonyos szórólap a Fidesz bevándorlás politikai hirdetése volt.

kep.jpg

Tekintve, hogy az Európai Parlamenti választások hajnalán jártunk ez időtájt, ezt kihasználva néhány hírportál olyan kontextusba helyezte a történteket, hogy az valamelyest befolyásolja az olvasót leadott voksában. Na az mellet, hogy az a 7 fióka elpusztult, ez volt az ami nagyon nem tetszett. Ez a politikától teljesen független eset volt. 

kep3.jpg

Itt egyetlen ember kompetenciáját kell megkérdőjelezni. Mégpedig azét aki híján az olvasás képességének belegyömöszölte azt a szórólapot a postaládába. Egy kicsit oda kéne figyelni mit is csinálunk. Nem csak bambán végezni a feladatot amit kaptunk. 

Végszónak csak annyit, hogy jobban figyeljünk oda egymásra az állatokra, na meg a környezetünkre. Legyenek ritkábbak az ilyen gondatlanságból elkövetett halálok.

A bejegyzés trackback címe:

https://nipper.blog.hu/api/trackback/id/tr214866860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása