A világ, melyben a különleges állatok élnek.

Nipper

Sikamlós élvezetet kínál a kígyómasszázs.

2019. március 02. - SnoopyInk

Egy kemény átdolgozott nap után nincs olyan ember akinek ne esne jól egy teljes test masszázs, ahol relaxálhat és kipihenheti a nap fáradalmait. Ha ezt kicsit unalmasnak találod de szereted a bizarr dolgokat, akkor mindenképpen próbáld ki a kígyómasszázst.

posztkep2_2.jpg

A terápia kifejlesztője egy izraeli nő, aki több lehetőséget látott meg a kígyókban mint bárki más előtte. Ada Barak izraeli fizikoterapeuta saját szalonjában várja kedves vendégeit, egy lazító kígyómasszázsra. A terápia lényege a stressz oldás. Miközben a kígyó tekereg, folyamatosan simogató, masszírozó és bizsergető érzést kelt. Ezeket a szavakat hallva jó érzések keríthetik hatalmukba az embert és mégis látván, hogy kígyók okozzák ezeket az érzéseket egyből elfog egy hátborzongató érzés. Elég szélsőségesen hathat az emberre egy ilyen alkalom.

posztkep3_2.jpg

A kígyók bőre egyáltalán nem nyálkás mint ahogy azt az ember elképzelné, inkább kissé száraz, kellemesen hűvös. Ada Barak szerint a hüllők érintése nyugtatólag hat az emberre. Miután leküzdötte viszolygását, hogy kígyók fognak rajta csúszni - mászni, egyfajta pozitív pszichés élmény lesz rajta úrrá ahogy tekergőznek rajta a hüllők. A legjobban talán úgy lehetne körbe írni az érzést, mikor sikerül felülkerekedned egy félelmeden és eléred azt a pontot amikor már minden mindegy és megcsinálod. Megcsináltad! Tudod, hogy túl vagy rajta és teljesen ellazulsz, megkönnyebbülsz.

posztkep9.jpg

Bármennyire is tekinthető masszázsnak a dolog, a pszichés siker élmény a legnagyobb hozománya az egésznek. Ettől függetlenül hatalmas élmény lehet azoknak akik szeretik bizarr dolgokkal kényeztetni magukat. Félelmetes vagy sem, napjainkban egyre népszerűbbek lesznek az éhhez hasonló élmények.

Kígyómasszázs Izrael:

posztkep6_1.jpgposztkep2_3.jpgposztkep9_1.jpg

Kígyómasszázs Indonézia:

posztkep7.jpg

 

posztkep4_1.jpgposztkep5_1.jpg

Kígyómasszázs New York:

posztkep8.jpg

posztkep1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nipper.blog.hu/api/trackback/id/tr7614662455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása